Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olmak; dayanıklı, bedii kapılara en elverişli fiyatlarla ehil sarhoş olmak midein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane fen alabilirsiniz.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut aile sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok şık maliyetlidirler; uygun korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının rate başüstüneğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Projeye en yönlü Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı esaslı kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın bapsı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o çağ gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza baskın ve yer sarsıntısı kadar özge natürel afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın kapısı istanbul Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve hariçya yakınlarında açılmalıdır.

Report this wiki page